fbpx

foto | O grădiniță a rămas fără un televizor și calculator, iar un om – fără mașină. Principalii suspecți, trei minori

Inspectoratul de Poliție Soroca a fost alertat de angajatul unei grădinițe din satul Rublenița, care a comunicat că a depistat lipsa unui calculator și a unui televizor din instituție. În aceeași noapte, oamenii legii au fost informați și despre răpirea unui automobil de marca VAZ, care a fost parcat la poarta gospodăriei unui localnic. Principalii suspecți pentru comiterea delictelor sunt trei minori din același raion.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma măsurilor de investigație întreprinse, polițiștii din Soroca au identificat și localizat trei persoane suspecte. Aceștia s-au dovedit a fi trei minori de 14 ani, locuitori ai raionului Soroca, care anterior au mai comis și alte abateri și se află în vizorul poliției.

Actualmente, minorii sunt cercetați penal pentru furt, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Lucrurile sustrase au fost găsite într-o casă părăsită din apropierea grădiniței, iar automobilul răpit, a fost găsit abandonat nu departe de casa proprietarului. Toate obiectele sustrase din grădiniță au fost restituite instituției și automobilul transmis proprietarului.

Inspectoratul de Poliție Soroca a sesizat reprezentanții administrației publice locale și ai Direcției asistență socială și protecție a familiei pentru luarea măsurilor legale în privința minorilor și soluționării situației create.

Foto: Poliția
Foto: Poliția

Articole asemănătoare

Back to top button