fbpx

foto | O bază sportivă din țară, surprinsă în stare dezastruasă. Propunerea unui secretar de stat de la Ministerul Educației

Pare a fi uitată de timp și de oameni. Vorbim despre baza sportivă din satul Romănești, raionul Strășeni. Clădirea a fost surprinsă în stare dezastruasă de către un secretar de stat de la Ministerul Educației, care spune că, de circa 29 de ani, baza nu mai are nici un vizitator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Actualmente, baza sportivă se află în gestiunea Comitetului Național Olimpic al Republicii Moldova, iar în perioada ultimelor două decenii, cu schimbarea Guvernelor, se schimbă și responsabilii de acest loc, fie Ministerul Tineretului și Sportului, fie Comitetul Național Olimpic.

Este prioritar să asigurăm o infrastructură la un nivel ridicat tuturor sportivilor de performanță și nu numai. De aceea, împreună cu echipa Ministerului vom elabora o hotărâre de Guvern prin care vom trece baza sportivă înapoi în gestiunea statului, astfel încât să putem elabora un plan concret de acțiuni privind reconstrucția ei.

Pe această cale, îndemn toți cei care au idei și sugestii de dezvoltarea acestui spațiu să le discutăm”, a comentat Adrian Baluțel, secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Articole asemănătoare

Back to top button