fbpx

foto | Marina Tauber și-ar fi petrecut noaptea alături de protestatari, în fața Procuraturii Generale

Deputata Marina Tauber, cercetată penal într-un dosar de corupție, susține că și-a petrecut noaptea alături de manifestanții Partidului Șor, în fața Procuraturii Generale (PG).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vicepreședinta Partidului Șor a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afișează stând pe un pat improvizat, într-un loc ce se presupune a fi interiorului unui cort.

„Bună dimineața, Moldova”, a scris Tauber, menționând că se simte „invincibilă”.

Foto: Marina Tauber via Facebook

Amintim că Marina Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu marți, 18 octombrie, fiind plasată sub control judiciar pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Menționăm că deputata Partidului Șor a fost moderatoarea protestului de duminică, 23 octombrie. Atunci, bună parte dintre manifestanți au pornit spre scuarul Parlamentului din fața Academiei de Științe, deși Poliția a anunțat organizatorii că accesul prin fața Arcului de Triumf este interzis. Cu toate acestea, potrivit forțelor de ordine, organizatorii nu au fost de acord și au insistat să mărșăluiască pe bulevardul Ștefan cel Mare.

În rezultat, forțele de ordine au format câteva cordoane la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Mihai Eminescu, blocând manifestanților accesului spre Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Ciocnirea dintre forțele de ordine și protestatari a rezultat în câteva altercații, iar câțiva tineri care au forțat cordoanele Poliției au fost extrași din mulțime și reținuți.

Ulterior, după ce nu au fost lăsați să ajunge în Piața Marii Adunări Naționale, moderatoarea protestului, Marina Tauber, a chemat manifestanții să meargă în fața PG.

Articole asemănătoare

Back to top button