fbpx

foto, update | O persoană a ajuns la spital în urma accidentului de la Anenii Noi. Șoferul nu ar fi adaptat viteza

(update, 10:05)

Oamenii legii informează că automobilul de marca Renault Megane era condus de un bărbat de 26 de ani. Acesta s-ar fi deplasat cu viteză neadaptată la condițiile meteo.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieșind la depășire, bărbatul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe trase, tamponându-se de un copac. În urma accidentului, un pasager de 65 de ani a fost transportat la spitalul raional Anenii Noi cu diverse traumatisme.

Știrea inițială

Un automobil s-a izbit violent de un copac în raionul Anenii Noi. Impactul a avut loc în această dimineață pe traseul Chetrosu-Puhoi.

Din imaginile de la fața locului vedem că pe traseu s-a format polei. Totuși, deocamdată nu este clar dacă acesta ar fi motivul accidentului. La fața locului au intervenit polițiștii, medicii, dar și pompierii.

Mașina a fost grav avariată. Actualmente, nu se cunoaște câte persoane erau în interior și nici dacă există victime. ZUGO a solicitat Poliției informații despre caz.

Precizăm că, în contextul condițiilor meteo, Poliția îndeamnă șoferii să țină cont de condițiile vremii. Aceștia trebuie să adapteze viteza la starea traseului, să nu se aventureze în depășiri periculoase și să aibă vehiculele echipate corespunzător.

Foto: Poliția RM
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button