fbpx

foto | Genți pline cu uniforme ale IGP și ANP ar fi urmat să ajungă în Transnistria. Un bărbat din Tiraspol, reținut

Un bărbat din Tiraspol a fost reținut de polițiștii de la Chișinău în timp ce încerca să ajungă în regiunea transnistreană cu mai multe genți, burdușite cu uniforme ale Inspectoratului General al Poli’IEI (IGP) și angajaților Administrației Naționale a Penitenciarilor (ANP). Cazul a fost înregistrat zilele trecute pe bulevardul Dacia din Chișinău, susțin sursele deschide.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au oprit pentru verificări un automobil de model Ford Tranzit, condus de un locuitor din regiunea transnistreană. În timpul verificărilor, oamenii legii au depistat mai multe genți cu uniforme ale Poliției și angajaților ANP. Totodată, au fost depistate și cutii cu șevroane ale IGP și ANP.

Oamenii legii au stabilit că uniformele au fost procurate de la o croitorie din raionul Orhei și urmau să ajungă în regiunea transnistreană.

Foto: Colaj ZUGO, Sursa: deschide.md

La fel, zilele trecute, polițiștii au înregistrat un caz similar cu implicarea locuitorilor din regiunea transnistreană. Mai exact, în apropierea postului vamal Varnița a fost oprit un automobil de marca Citroen, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani. În urma verificării, oamenii legii au fost depistat sute de perechi de papuci militari, care urmau să ajungă în regiunea transnistreană.

Foto: Colaj ZUGO, Sursa: deschide.md

Contactați de ZUGO, reprezentații IGP ne-au comunicat că încă nu dețin informații despre acest caz, iar atunci când vor avea, oamenii legii vor informa opinia publică.

Articole asemănătoare

Back to top button