fbpx

foto | De la tribuna ONU, la Consiliul Uniunii Euroasiatice. Igor Dodon se află într-o vizită de lucru la Erevan

Igor Dodon se află într-o vizită de lucru la Erevan. Acesta participă la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit postărilor publicate de șeful statului pe pagina oficială de Facebook, acesta va ține un discurs în cadrul ședinței lărgite a summit-ului și va avea întrevederi bilaterale cu mai mulți lideri ai altor țări. La eveniment sunt prezenți și președinții Federației Ruse, Republicii Belarus, Kazahstanului, Kîrgîzstanului, Iranului și prim-miniștrii Republicilor Armenia și Singapore.

Președintele Moldovei a avut deja o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Singapore, Lee Hsien Loong. Dodon spune că a  apreciat rezultatele remarcabile obținute de această țară în domeniul dezvoltării umane și competitivității. În același timp, președintele l-a invitat pe oficial la Moldova Business Week 2019.

„Republica Moldova este primul stat care a obținut statutul de observator pe lângă UEEA, ceea ce oferă țării noastre mai multe oportunități pentru consolidarea relațiilor comercial-economice externe.”, scrie Igor Dodon.

Precizăm că, acum câteva zile, șeful statului a revenit de la New York. Acesta a rostit un discurs de la tribuna ONU, a participat la un forum politic, a vizitat Ground Zero și s-a fotografiat cu Donald și Melania Trump.

Foto: Igor Dodon via Facebook
Foto: Igor Dodon via Facebook

 

Articole asemănătoare

Back to top button