fbpx

foto | Igor Dodon a vizitat locul unde se aflau turnurile devastate în urma atentatelor din 2001: „Combaterea terorismului este obligațiunea morală a țărilor democratice”

Igor Dodon se află într-o vizită oficială la New York. Ieri acesta s-a fotografiat cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump, la cea de-a 74 Adunare Generală ONU, iar astăzi a vizitat Ground Zero – locul unde se aflau turnurile devastate în urma atentatelor din septembrie 2001.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful statului a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii și a exprimat compasiune poporului american. Potrivit lui, combaterea terorismului este o obligațiune morală a țărilor democratice.

„Împreună cu prima doamnă, Galina Dodon, am vizitat „Ground Zero” – locul unde se aflau cele două turnuri ale Centrului Comercial Mondial (WTC) de la New York, distruse în urma atacurilor teroriste de pe 11 septembrie 2001. Am comemorat victimele acestui atentat fără precedent în istoria omenirii. Am exprimat sinceră compasiune poporului american, care a avut de suferit acum 18 ani. Sunt ferm convins că a combate terorismul este obligațiunea morală și politică a tuturor țărilor democratice”, a scris președintele.

Citește și: video | Dodon, la Adunarea Generală a ONU: Nu vrem să fim trataţi ca teritoriu neutru, ci ca un stat neutru

foto | Dodon a participat la Forumul Politic de la New York. Ce le-a comunicat participanților președintele Moldovei?

Articole asemănătoare

Back to top button