fbpx

Femeie, lovită de concubin cu picioarele în abdomen și cu palmele peste față. După bătaie cei doi s-au culcat, iar victima a decedat

O femei de 33 de ani din raionul Cimișlia a decedat după ce ar fi fost bătută de concubin. Oamenii legii au fost alertați pe 12 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul examinării exterioare a cadavrului, semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabilite. Ulterior, pe 13 septembrie, expertiza medico-legală a stabilit că decesul a survenit drept urmare a mai multor traumatisme, inclusiv a unei traume toraco-abdominală închise.

În cadrul discuțiilor, concubinul femeii a comunicat că pe 11 septembrie ar fi consumat alcool împreună cu ea. Un conflict s-ar fi iscat între cei doi,  iar bărbatul i-ar fi aplicat femeii câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și cu palma în regiunea feței. Ulterior, cei doi s-ar fi culcat, iar la scurt timp femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul a mai agresat-o fizic pe concubină anterior, pe numele lui fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie, ne-a comunicat ofițera de presă a Poliției din Cimișlia, Cristina Vicol. Oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button