fbpx

Doliu în lumea teatrului moldovenesc. S-a stins din viață actorul Vlad Ciobanu

Vlad Ciobanu, actorul care a jucat rolul lui Mihai Eminescu adolescent în filmul „Luceafărul” regizat de Emil Loteanu, s-a stins din viață într-un spital din Iaşi unde se trata de leucemie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul s-a stins la Spitalul de Recuperare din Iaşi, după ce a fost transferat la confirmarea prezenţei noului coronavirus. Despre agravarea stării lui de sănătate s-a aflat vinerea trecută, când fratele acestuia a scris pe facebook că s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timp ce era internat la Institutul de Oncologie din Iaşi.

Cu puțin timp în urmă, Maia Sandu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe familiei actorului.

„Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au prețuit pe Vlad Ciobanu. Să-l ținem minte ca pe actorul veșnic dornic să îmbogățească lumea teatrului și să aducă proiecte noi, ca pe cel care a reușit să îl joace atât de frumos pe Eminescu, ca pe profesorul care mereu căuta să pună în valoare tinerii. Dumnezeu să-l ierte”, a scris lidera PAS.

Amintim că, actorul Vlad Ciobanu, era internat la Iași încă din luna iulie a acestui an. Acesta a fost diagnosticat cu leucemie acută. O săptămână în urmă, actorul s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea de sănătate a acestuia s-a agravat considerabil.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button