fbpx

Doi frați, înjunghiați de un prieten de pahar la Briceni. Unul dintre ei a decedat pe loc

Doi frați au fost înjunghiați de un prieten de pahar într-o localitate din raionul Briceni. Crima s-a produs ieri, iar unul dintre ei a decedat pe un câmp.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, oamenii legii au fost alertați de o femeie, care a descoperit cadavrul la marginea satului. La fața locului, grupa operativă a stabilit că defunctul este un locuitor al raionului Briceni, în vârstă de 51 de ani. În urma examinării, pe corp au fost descoperite plăgi pe partea interioară și posterioară a cutiei toracice, posibil penetrante, cu hemoragie internă.

În urma măsurilor de investigație s-a stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu fratele său de 51 de ani și un alt bărbat de 34 de ani. În timpul chefului, amicul i-ar fi propus victimei să meargă în sat pentru a continua să servească, s-ar fi dus cu el în câmp și l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit, confecționat artizanal.

Ulterior, suspectul s-ar fi întors în gospodăria sa, unde rămăsese celălalt bărbat, i-ar fi spus că fratele lui s-a dus acasă și i-ar fi propus, la fel, să meargă în sat să consume alcool. Bănuitul l-ar fi condus în altă direcție și i-ar fi aplicat mai multe lovituri în diferite regiuni ale corpului cu același obiect ascuțit, până când cea de-a două victimă a căzut jos. După ce ar fi comis agresiunea, presupusul făptaș ar fi plecat acasă, iar al doilea bărbat și-a revenit, s-a ridicat și s-a deplasat la domiciliul său. Acesta a refuzat îngrijirile medicale, iar viața lui nu este acum în pericol.

Bănuitul a fost reținut. Actualmente acesta se află în izolatorul de detenție provizorie.

Articole asemănătoare

Back to top button