fbpx

Dodon, către Gavrilița: Fiți sigură, prim-ministră nu o să deveniți săptămâna viitoare

Socialistul Igor Dodon o asigură pe candidata propusă la funcția de prim-ministru, Natalia Gavrilița, că nu va ajunge la conducerea Guvernului. Dacă acum câteva zile, Dodon exprima aceeași ideie din punct de vedere al propriei opinii, acum liderul PSRM afirmă cu fermitate că deputații socialiști nu își vor da votul de încredere pentru un cabinet de miniștri în frunte cu Gavrilița. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dacă, anterior, spuneam ca este poziția mea, acum am discutat cu colegii din fracțiune. Cu siguranță, saptămâna viitoare Guvern nu vom vota”, a declarat Dodon în cadrul vlogului său.

„Noi nu vom vota un Guvern care nu ne reprezintă. Doamna Gavrilița, fiți sigură, prim-ministrp nu devenți săptămâna viitoare”, a mai adăugat liderul socialiștilor.

Precizăm că acum două zile, în cadrul unei emisiuni televizate, Dodon a afirmat că Republica Moldova va avea alegeri parlamentare anticipate în luna iunie curent. Atunci, acesta a menționat că deputații socialiști ar urma să nu voteze Guvernul Gavrilița.

Spun ferm că în luna iunie vor fi anticipate”, a declarat Igor Dodon. „Poziția mea e că fracțiunea PSRM nu trebuie să voteze pentru candidatura de prim-ministru. Eu consider și voi recomanda colegilor să nu voteze. Să mergem consecvent la alegeri anticipate”, a spus el atunci.

De menționat este faptul că fracțiunile PASPDM și a Platformei DA au anunțat deja că nu vor vota noul cabinet de miniștri. Astfel, nu ar exista cele 51 de voturi necesare învestirii noului Executiv.

Citește și: Dodon –  Pot spune ferm că vom avea alegeri anticipate în luna iunie. PSRM nu va vota Guvernul Gavriliță

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button