fbpx

Detalii noi despre crima din parcul Valea Trandafirilor. Au fost reținute două persoane

Noi detalii privind crima din parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit surselor deschide.md, pe lângă cadavrul tânărului a fost depistat un bon de plată de la un magazin. Ulterior, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, s-a stabilit că victima ar fi fost observată în compania altor tineri, printre care și doi militari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, ofițera Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a confirmat reținerea a doi suspecți cu vârstele de 20 de ani, pentru 72 de ore. Alte date nu pot fi oferite la moment.

Potrivit sursei, mai târziu, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI) ar fi reținut două tinere care au fost cu victima, iar acestea ar fi declarat că tânărul de 21 de ani a fost omorât de către cei doi militari în noaptea de duminică spre luni, în urma unui conflict.

După comitere crimei, cei doi suspecți, unul originar din capitală și altul din comuna Colonița, care își satisfac serviciul militar de aproximativ 8 luni, ar fi încercat să-și facă alibi: unul ar fi plecat în concediu, iar altul ar fi invocat că i-ar fi decedat o rudă apropiată.

Totodată, în telefonul unuia dintre suspecți, s-a depistat că în seara când a fost comisă crima, acesta ar fi căutat pe internet ce prevede Codul penal pentru omor. Conform art. 145 „Omor Intenționat” din Codul Penal, cei doi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Amintim că marți, 3 ianuarie, cadavrul unui bărbat de 21 de ani a fost depistat la circa 25 de metri de lacul din parcul Valea Trandafirilor. La examinarea medicului legist, pe corpul decedatului au fost găsite mai multe semne de violență, multiple leziuni, în special în zona capului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button