fbpx

De marți, 11 mai, se reia procesul educațional cu prezență fizică pentru elevi

De marți, 11 mai, se reia procesul educațional cu prezență fizică pentru elevi. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia extraordinară pentru sănătate publică a municipiului Chișinău, astăzi, 8 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Învățământul în centrele extrașcolare, școlile sportive și activitatea extrașcolară în instituțiile din învățământul primar și secundar din municipiul Chișinău, la fel se organizează cu prezență fizică. Competițiile sportive se vor desfășura în aer liber fără spectatori.

Activitatea centrelor de tineret se va organiza cu prezența fizică a unui număr de maxim 20 de tineri. Programele de formare continuă a adulților, inclusiv șomerilor, vor fi organizate cu prezența fizică, iar numărul de persoane prezente în încăpere va fi stabilit în baza suprafeței sălilor, cu respectarea normelor de sănătate publică.

Procesul educațional a fost suspendat anterior din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Ulterior, Ministerul Educației a anulat tezele semestriale ale elevilor claselor a X-a și a XI-a. BAC-ul însă, se va desfășura.

Reamintim că tot astăzi, Comisia a permis accesul în cimitirele din municipiul Chișinău de Paștele Blajinilor, cu anumite restricții.

Articole asemănătoare

Back to top button