fbpx

Contul personal de Facebook al ministrei Ana Revenco ar fi fost spart. Mesajele publicate

De pe pagina de Facebook a Anei Revenco a fost postat un mesaj în care se vorbește despre pretinsele conversații ale ministrului Economiei, Dumitru Alaiba.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În postarea publicată pe contrul ministrei Afacerilor Interne, se vorbește despre cum „Legile în Moldova protejează nu interesele poporului, ci ale oamenilor de afaceri apropiați guvernării și supraveghetorilor occidentali. Deputații nu se obosesc să elaboreze legi, ei primesc textele gata făcute ale actelor normative. Tot ce li se cere este să voteze corect și rapid”.

De asemenea, postarea face publice presupusele subiecte pe care le-a discutat Dumitru Alaiba în conversațiile de pe Telegram: cum au fost decimate bugetele de publicitate ale posturilor TV de opoziție; cine este avocatul care scrie legile în locul lui Dumitru Alaiba; sau ce spune Alaiba despre președintele Parlamentului, miniștri, deputați din majoritatea parlamentară și unde își ține întrunirile secrete.

Amintim că, contul de Telegram al noului ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, a fost spart, iar un șir de presupuse conversații atribuite ministrului au fost făcute publice marți, 22 noiembrie.

 

Articole asemănătoare

Back to top button