fbpx

Când va avea loc cea de a treia ediție a Forumului Reformarea Justiției și Combaterea Corupției

Principalii actori din sectorul justiției, clasa politică, societatea civilă, alături de experți și oficiali europeni își dau întâlnire la cea de a treia ediție a Forumului Reformarea Justiției și Combaterea Corupției, unde vor dezbate actualele soluții de reformă din sectorul justiției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate reformării justiției și combaterii corupției din Republica Moldova va avea loc pe 18 și 19 noiembrie la Chișinău.

Evenimentul este gândit ca o platformă transparentă și profesionistă de discuții cu scopul de a identifica cele mai bune direcții și soluții pentru reformarea justiției și combaterea corupției în Republica Moldova. Ținând cont de deschiderea europeană la nivel înalt, Forumul reprezintă un cadru potrivit pentru schimburi de experiență la nivel regional și european.

„Scopul Forumului este să identificăm – alături de autoritățile judiciare, alături de executiv și legislativ, experți internaționali, societatea civilă și mass-media – cele mai bune soluții de reformă pentru Republica Moldova. Asemenea platformă de discuții reprezintă unul dintre principalele ingrediente pentru sustenabilitatea oricăror reforme”, a declarat Vladislav Gribincea, președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova.

Timp de două zile vor avea loc discuții publice despre:

  • Reformarea justiției în democrațiile aflate în tranziție;
  • Evaluarea externă a justiției;
  • Viziunea cu privire la combaterea corupției;
  • Investigarea și sancționarea marii corupții.

Evenimentul va putea fi vizionat pe platformele de streaming online, iar toți cei interesați sunt invitați să participe, conectându-se prin intermediul aplicației ZOOM.

Pentru asigurarea accesului la eveniment, doritorii sunt rugați să completeze acest formular de înregistrare.

Forumul Reformarea Justiției și Combaterea Corupției este se află la cea de-a treia ediție și este organizat de către Centrul de Resurse Juridice din Moldova, în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova și cu susținerea financiară a Suediei.

Mai multe detalii, precum și actualizări în timp real despre eveniment, pot fi găsite pe site-ul și pe pagina de Facebook a Forumului Reformarea Justiției și Combaterea Corupției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button