fbpx

Cadavrul unui bărbat, găsit îngropat într-un șopron. A fost lovit cu bâta în regiunea capului

Cadavrul unui bărbat a fost găsit îngropat în șopronul unei gospodării din raionul Edineț. Oamenii legii au stabilit că victima avea 46 de ani și a dispărut acum trei ani, în condiții suspecte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La începutul lunii aprilie, poliția din Edineț a fost sesizată de un bărbat de 63 de ani. El a solicitat ajutor pentru stabilirea locului aflării nepotului său de 46 de ani.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că, în decembrie 2018, într-o localitate din raionul Edineț, între persoana dispărută fără veste și concubina sa de 48 de ani a avut loc un conflict, iar bărbatul ar fi agresat-o.

Femeia a cerut ajutor fiului său, de 25 de ani, care locuiește în vecinătate. Drept urmare, tânărul i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea capului victimei, traumatismul dovedindu-se a fi fatal.

Pentru a se izbăvi de cadavru, cei doi l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria tânărului, unde l-au și îngropat. În timpul cercetărilor la fața locului, ofițerii au depistat într-o construcție auxiliară din curtea casei, la o adâncime de aproximativ 1,5 metri, corpul neînsuflețit al bărbatului.

Acesta a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Tânărul de 25 de ani, suspectat în comiterea infracțiunii și-a recunoscut vina parțial și a fost reținut pentru 72 de ore.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button