fbpx

Bărbatul care ar fi incendiat sediul Procuraturii Vulcănești, deferit justiției. Pedeapsa pe care ar pute să o plătească pentru răzbunare

Bărbatul care în toamna anului 2020 ar fi incendiat sediul Procuraturii raionului Vulcănești a fost deferit justiției. Acesta este acuzat de huliganism agravat și tentativă de distrugere sau deteriorare intenționată a bunurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc în noaptea de 14 septembrie 2020. Aproximativ ora 02:00, persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul instituției, după care ar fi dat foc la cauciucuri auto, stropite cu inflamabil. Ca urmare, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea Procuraturii.

În urma investigațiilor s-a stabilit că presupusul făptaș este un bărbat de 45 de ani, locuitor al orașului Vulcănești. Acesta a fost reținut, iar oamenii legii consideră că el ar fi recurs la gest pentru a-și răzbuna fiul, cercetat și condamnat pentru mai multe infracțiuni.

Inculpatul se află în arest, a fost audiat și nu recunoaște fapta. Dacă instanța îl va găsi vinovat, acesta riscă șapte ani de pușcărie.
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button