fbpx

Așteptarea a luat sfârșit! Se inaugurează Chișinău Arena: Primii artiști care vor susține un concert

Chișinău Arena se inaugurează din data de 24 decembrie! Anunțul a fost făcut de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian. Artiștii care vor sparge gheața pe Arenă sunt cei de la trupa Океан Ельзи (Okean Elzy).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Chișinău Arena se inaugurează cu un concert istoric al Okean Elzy în susținerea Ucrainei! Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Informația a fost confirmată și de artiștii ucraineni.

„Dragi fani ai trupei Океан Ельзи din Moldova și din țările vecine, vă informăm că concertul nostru în Chișinău în cadrul turneului «Help for Ukraine» va avea loc sâmbătă, 24 decembrie 2022. Acesta nu va fi o prestație simplă, ci și mult așteptata deschidere la Chișinău a unei arene noi. Dorim să mulțumim sincer fanilor care au așteptat concertul trupei Океан Ельзи la Chișinău de mai bine de un an și nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19.

În viitorul apropiat înainte de începerea oficială a vânzărilor bilete vechi vor fi înlocuite cu cele noi. Important – cum am promis mai devreme fiecare dintre voi va primi și un alt bilet cadou de aceeași preț. Toți ceilalți vor putea cumpăra biletele începând cu 1 decembrie 2022, când official vor fi deschise vânzările. Ne vedem în curând!”, a anunțat trupa pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ideea construcției Arena Chișinău a fost făcută publică în martie 2018, iar aceasta urma să fie dată în exploatare în octombrie 2019, exact la un an de la începerea lucrărilor, lucru care nu s-a mai întâmplat, însă, nici până în ziua de azi. Anterior, Andrei Spînu declarase că Arena Chișinău ar putea fi dată în exploatare în primăvara anului 2022, după ce lucrările la căile de acces urmau să înceapă la sfârșitul iernii trecute. Câteva luni mai târziu, vicepremierul a anunțat că Arena ar putea fi deschisă în toamna aceluiași an.

Articole asemănătoare

Back to top button