fbpx

video | Doi veri, reținuți după ce ar fi furat zeci de mii de euro de la o femeie. Unul dintre ei este ex-ginerele victimei

Doi verișori din orașul Șoldănești, cu vârstele de 37 și 41 de ani, au fost reținuți, fiind suspectați de furt.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Aceștia, la sfârșitul lunii ianuarie curent, ar fi pătruns în casa unei femei din satul Sagaidac din raionul Cimișlia, de unde au sustras 30.000 de euro și 60.000 de lei. Unul dintre suspecți s-a dovedit a fi fostul ginere al victimei, care, ar fi cunoscut de bani și locul aflării acestora.

Polițiștii și procurorii au stabilit că banii aparțineau copiilor victimei, care muncesc peste hotare și transmiteau banii acasă.

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliile bărbaților, polițiștii au depistat corpurile delicte obținute în urma sustragerii și anume ordine de încasare în care sunt indicate datele de anchetă a părții vătămate, confirmare de transfer a mijloacelor bănești în valută străină, 8010 de euro, proveniența cărora ambii figuranți nu au putut-o explica.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de omor, viol, furt, etc.

Conform legii, vinovații de asemenea infracțiune se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Acțiunile au fost desfășurate de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu polițiștii din Cimișlia, sub conducerea Procuraturii Cimișlia și cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

Articole asemănătoare

Back to top button