fbpx

Zgârciți, superficiali sau critici. Laturile negative ale zodiilor, pe care puțini acceptă să le spună

Ne-am obișnuit să vorbim adesea doar despre partea pozitivă a caracterului zodiilor, dar fiecare dintre ele are și calități de care puțini ar îndrăzni să se mândrească. C toate acestea, ele fac parte din personalitatea noastră și trebuie să le acceptăm așa cum sunt, fie să încercăm să le transformăm în laturi mai puțin negative.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată ce caracteristici mai puțin plăcute au zodiile:

Berbec – Prea multe instincte

Berbecii sunt oameni de acţiune, instinctivi şi mereu tineri. Sunt energici şi au sufletul plin de bucuria de a trăi. Dar pot fi şi intoleranţi, impulsivi şi foarte sensibili. Sunt copiii teribili ai zodiacului, adesea aroganți, nechibzuiți și foarte posesivi. Egoul lor nu suportă nicio zgârietură, nicio lovitură, cu riscul de a-i pierde pe cei din jur. Ei știu totul și, când nu le convine ceva, coarnele lor lovesc adânc.

Taur – Zgârcită cu sentimentele

Zodia Taurului înseamnă stabilitate, fertilitate şi prosperitate. Este un semn strâns legat de pământ, cu scopuri bine definite și foarte hotărât. Caracteristica lui principală este încrederea în forţele proprii, care este lăudabilă, dar are și o latură întunecată. Taurul poate fi închis în sine, zgârcit cu sentimentele sale și cu ceilalți, chiar și cu persoanele pe care le iubește. Totodată, este bănuitor, circumspect și greu îi intri în voie.

Gemeni – Ratează esențialul

Se spune despre Gemeni că sunt copiii răsfățați ai zodiacului și pe bună dreptate. Au multe calități, dar și defecte, din cauza cărora pierd încrederea celor din jur. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de amănunte, dar foarte rar esențialul. Sunt împrăștiați, pierd, adesea, ocaziile bune în viață și nu acționează la timp.

Rac – Cam ipohondră

Racii se ascund în spatele unei carapace dure, îşi protejează cu mare atenţie secretele, sentimentele şi gândurile. În realitate, sunt persoane foarte sensibile şi destul de puţin rezistente la durerile sufleteşti. Mulți dintre ei sunt ipohondrii și sunt mereu triști, preocupați și cârcotași, că le fac viața celor din jur un calvar. Când trebuie să ia o decizie, își fac atât de multe griji, că mai bine lasă totul baltă!

Leu – Prea superficială

Leul este semnul regal, sinonim cu exuberanţa, conducerea, cucerirea. Nativii din zodia Leului se pot lăuda, înainte de toate, că sunt curajoşi şi cinstiţi. Dar au câteva defecte foarte greu de tolerat. Au în mod constant nevoie de atenția celorlalți și se laudă cu orice, chiar dacă nu au realizat nimic deosebit. Pot trăi într-o lume superficială, în care contează doar banul și pot cădea pradă viciilor mărunte precum alcoolul sau jocurile de noroc, potrivit presei române.

Fecioară – Fixistă!

Firi serioase și analitice, Fecioarele sunt în general apreciate, dar fiecare are câte un defect greu de înghițit. Prea le place să pună totul sub semnul întrebării. Nativii zodiei despică firul în patru, caută explicaţiile cele mai complexe pentru cel mai simplu lucru şi semnificaţii ascunse atunci când nu există. Au tendința să rămână blocați pe o idee și nu mai văd soluțiile care îi ajută să evolueze. Iar cel mai grav este că nu pot ierta și nu pot merge mai departe!

Balanță – Oscilează prea mult!

Este singura zodie fără suflet, celelalte fiind toate reprezentate prin fiinţe sau animale. De aceea, persoanele născute sub zodia Balanţei se presupune că sunt obiective şi imparţiale. Balanțele sunt cei mai buni judecători și diplomaţi, dar firea lor oscilează între lumină și întuneric. Uneori sunt vanitoase și se cred prea deștepte. Le place să îi manipuleze pe cei din jur și fac totul doar în interesul lor.

Scorpion – Cea mai dificilă

Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumită tendinţă spre izolare şi pasivitate. Nu întâmplător Scorpionul este considerată cea mai complexă și dificilă zodie. Nativii ei pot fi fermecători, dar pot fi și ticăloși fără scrupule. Sunt fini psihologi, sunt inteligenți și creativi, dar își folosesc aceste calități nu doar pentru fapte bune, ci și pentru planurile lor de răzbunare. Natura lor competitivă îi face să înțepe fără milă.

Săgetător – Gafează des!

Săgetătorii sunt firile cele mai independente ale zodiacului, în sensul de libertine şi rebele. Le place aventura şi nu de puţine ori riscă să piardă totul pentru o clipă de distracţie. Nu dau socoteală nimănui şi sunt în stare să recurgă la tot felul de vicleşuguri pentru a-şi menţine independenţa. Au o personalitate magnetică, dar, din cauza lipsei de tact, fac o mulțime de gafe și se îndepărtează de oamenii care îi apreciază.

Capricorn – Prea critică

Nativii acestei zodii văd mereu partea goală a paharului și, dacă îi prinzi într-o zi proastă, nimic nu îi mai scoate din pesimismul lor. Cu siguranță, au și o latură întunecată. Tot timpul au ceva de comentat și devin obositori. Iar când le propui ceva nou, mai întâi încearcă să îți critice ideile și să te demoralizeze, abia apoi se gândesc că s-ar putea să ai dreptate. Și mai au o hibă pe care mulți o descoperă târziu: Capricornii sunt atât de preocupați de ei, că nu mai au timp de alții!

Vărsător – Contradictorie

Nativii din zodia Vărsătorului sunt firi neobişnuite şi greu de înţeles. Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect al portretului lor, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite. Se spune că energia zodiei lor este formată din forțe contradictorii. De aceea și sunt atât de imprevizibili. Pe de altă parte, sunt cheltuitori și se lasă prea repede cuceriți de lucrurile superficiale.

Pești – Profitoare

Când le merge rău, Peștii fac din țânțar armăsar și se supără pe toată lumea. Nu le trece ușor și nu prea iartă pe nimeni, dacă i-a jignit cineva. În general, sunt persoane plăcute, cu multe calități, dar au o sensibilitate exacerbată. Și nici nu sunt chiar atât de altruiști cum îi prezintă zodiacul. De cele mai multe ori, acționează doar în interesul propriu și nu se implică să ajute pe nimeni, dacă nu au și ei ceva de câștigat.

Articole asemănătoare

Back to top button