fbpx

Zborurile către Marea Britanie vor fi reluate din 8 ianuarie

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 08 ianuarie 2021, orele 00:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum două săptămâni, Conducerea Ministerului Sănătății a anunțat că în contextul agravării situației epidemiologice la nivel regional, urmare a identificării unei noi tulpini a virusului COVID-19  în Marea Britanie, vor fi impuse noi reguli. Astfel, zborurile din și spre Marea Britanie au fost restricționate.

Decizia a venit ca urmare a faptului că în Marea Britanie a fost descoperit primul caz de infectare cu noua rădăcină a virusului Sars Cov 2.

Și Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România a adoptat în ședința din 3 ianuarie 2021 o hotărâre care prevede reluarea zborurilor către și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Persoanele care vin din acest stat trebuie să intre însă în carantină sau să aibă un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button