fbpx

WhatsApp lansează o nouă funcție pentru a te salva de situații jenante: Ce vei putea face pe platformă

Funcția de ștergere a mesajelor de pe WhatsApp este o salvare, dar de câte ori ai apăsat pe butonul greșit și te-ai pus într-o situație jenantă?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă ai ajuns să ștergi accidental un mesaj numai pentru tine, în loc să-l elimini din conversație pentru toată lumea, nu ești singurul.

WhatsApp te-a auzit și a lansat o nouă funcție de chat de grup care îți permite să anulezi acțiunea „Șterge pentru mine”, pentru a evita scenariile potențial jenante.

Cu toții am fost în situații în care am trimis un mesaj persoanei sau grupului greșit și am făcut click accidental pe „Șterge pentru mine” în loc de „Șterge pentru toată lumea”, punându-ne într-o poziție inconfortabilă.

Ștergerea accidentală este o nouă caracteristică pentru a te proteja de aceste situații dificile. Dar va trebui să fii rapid, deoarece acum vei avea o fereastră de cinci secunde pentru a inversa ștergerea accidentală și să dai click pe „Șterge pentru toată lumea”.

Această funcție este disponibilă pentru toți utilizatorii de pe Android și iPhone, scrie Playtech.

Aceasta este una dintre numeroasele caracteristici lansate de aplicația de mesagerie deținută de Meta anul trecut, cum ar fi comenzi suplimentare pentru notele vocale, funcția „Comunitate” pentru a reuni mai multe chat-uri de grup etc.

Articole asemănătoare

Back to top button