fbpx

Vrei să asiguri locul 1 în Google pentru afacerea ta? Serviciile de optimizare SEO te pot ajuta. Începe cu o consultație gratuită!

Tu ce faci când vrei să cauți ceva pe internet? Scrii în Google 2-4 cuvinte ce au legătură cu informația ce te interesează și apoi dai click pe primele rezultate relevante? Așa e în aproximativ 97% dintre cazuri, aproape toate experiențele online încep anume cu un motor de căutare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și mai curios este faptul că doar 25% dintre cei care fac o căutare ajung pe a 2-a pagină de rezultate Google. Da. Statisticile de la nivel mondial o demonstrează prin cifre: dacă nu ești pe prima pagină în căutări, tocmai ai pierdut mai mult de jumătate din traficul potențial spre website.

Fiind invizibil în online (mai cu seamă în Google), pierzi o parte considerabilă din potențialii tăi clienți, care se duc la concurenții tăi, cei clasați în Top 10.

Motivul pentru care alte site-uri se găsesc pe primele poziții în rezultatele Google este că fac un efort conștient de a-și îmbunătăți structura, conținutul și nivelul de popularitate al site-ului, apelând la servicii de promovare online –  Servicii de optimizare SEO.

Din fericire, nu este nici pentru tine prea târziu să începi!

Ce rezultate va aduce locul 1 în Google pentru afacerea ta?

  1. Trafic calitativ pe site

O strategie SEO eficientă pe termen lung va aduce trafic organic pe site, fără a investi în marketing și reclamă. Serviciile SEO profesioniste vor stabili care sunt cuvintele cheie specifice nișei tale (cuvinte care aduc lead-uri calitative) și te vor aduce în topul căutărilor pe aceste cuvinte. Drept rezultat, vei deveni cunoscut în domeniul tău de activitate și nimeni nu va mai putea să te ignore.

  1. Brandul tău va avea vizibilitate sporită

Percepția lui Google asupra unui site bun include: ușor de utilizat, proiectat bine, de înaltă calitate, cu informații relevante – ceea ce poate fi tradus în limbaj simplu în 3 grupuri de condiții de bază:

  • prietenos față de utilizatori – vizitatorii vor naviga ușor și intuitiv pe site, website-ul se va afișa corect pe dispozitive mobile, iar viteza de încărcare va fi bună;
  • dispune de autoritate – dacă creezi un profil puternic de link-uri și mențiuni online spre site-ul tău, acestea, adunate într-un mod corect, cresc autoritatea site-ului „în ochii” lui Google;
  • relevant – conținut interesant despre produsele și serviciile tale, expus într-un mod creativ.

Dacă îndeplinești aceste condiții, plus ai niște calități bune de vânzător și prețuri corecte – te asigur că metricile de angajament și interacțiune cu site-ul tău îi vor demonstra lui Google că oamenii adoră brandul tău.

  1. O experiență mai bună pentru vizitatori

Navigarea pe site trebuie să fie ușoară și să îndrume inteligent clientul, prin folosirea chemărilor la acțiune. De asemenea, pe un site bine optimizat utilizatorul găsește ceea ce de avea nevoie din maximum 3 click-uri și se angajează în conținutul său. O experiență frumoasă pentru vizitatori înseamnă recenzii pozitive și loialitate.

  1. Apari primul în căutările locale

Experții SEO profesioniști te vor ajuta să apari în fața clienților din vecinătatea ta, prin SEO local. Acesta servește pentru a promova vizibilitatea afacerii tale în căutările bazate pe locație.

Apropo, știai că 46% dintre toate căutările în Google se fac pentru a obține informație locală? Acestea includ căutări cu anumite calificative geografice, cum ar fi adresa unei afaceri și căutările de tip „lângă mine”. În cadrul acestora, Google, pe baza locației geografice a persoanei, îi oferă recomandări pertinente din acea zonă.

SEO local este extrem de important, mai ales dacă deții o afacere cu locație offline sau una care oferă un serviciu într-o anumită localitate. Potrivit unui studiu realizat de Forbes, 95% dintre utilizatorii de smartphone-uri au folosit dispozitivul pentru a efectua căutări locale, 61% au apelat la afacerile găsite în rezultate și 59% le-au vizitat.

Site-ul tău poate ajunge în Google Local 3-Pack. SEO local poate ajuta site-ul să apară în pachetul Google local 3, care este unul dintre cele mai râvnite locuri atunci când este vorba de rezultatele motorului de căutare:

5. Mai mulți clienți și vânzări

Link-urile calitative spre site-ul tău, prezența unui conținut relevant pe paginile acestuia și obținerea unor poziții bune în topul motorului de căutare – toate acestea vor oferi expunere în fața potențialilor clienți. SEO va îmbunătăți vizibilitatea ta în mediul online și-ți va crește, în mod organic, vânzările.

Poți câștiga ceea ce îți dorești, dacă începi prin a te asigura că produsele și serviciile tale sunt vizibile acolo unde le caută clienții: pe Google. Cu cât ești mai sus în topul Google, cu atât ai mai multe șanse să obții vânzări.

O agenție ce oferă servicii SEO în Moldova te ajută să obții o clasare mai bună a site-ului pentru cuvintele cheie alese, grupate în baza intenției vizitatorului. O dată cu obținerea vizibilității sporite, vei avea mai mult trafic pe site. Fiind numărul 1 în Google, crești credibilitatea pentru utilizatori, devenind un nume recunoscut în nișa ta, iar drept rezultat: depășești concurenții, inspiri profesionalism și te transformi într-un brand.

Imaginează-ți că pur și simplu nu vei mai fi nevoit să alergi după clienți, ei te vor căuta pe tine și produsele/serviciile tale.

Dacă vrei să te consulți cu profesioniștii în domeniu, pentru o prezentare despre ce nu e bine acum pe site-ul tău, sună echipa Seolitte la 069231335 și programează o consultație gratuită!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button