fbpx

Vor demiterea lui Dodon pentru trădare de Patrie. Democrații au inițiat o campanie de colectare a semnăturilor de la cetățeni

Partidul Democrat din Moldova iniţiază campania de colectare a semnăturilor în toată ţara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre această acțiune au anunțat democrații printr-un comunicat de presă în care specifică faptul că aceasta este o continuare a solicitării manifestanților din Piața Marii Adunări Naționale.

„Pentru a-şi pune în aplicare planul de vânzare a ţării, Igor Dodon împreună cu socialiştii şi Blocul ACUM  au întreprins o tentativă de lovitură de stat.

PDM consideră că, prin această trădare ruşinoasă, cetăţeanul Igor Dodon şi-a pierdut orice legitimitate, mai ales după ce întreaga ţară a văzut modul în care a încercat să pună în practică un plan de federalizare a Republicii Moldova, dar şi modul în care preşedintele ţării recunoaşte că socialiştii au fost finanţaţi ilegal din Federaţia Rusă cu zeci de milioane de dolari în ultimii ani”, se arată în comunicatul de presă al democraților.

Aceștia mai spun că formațiunea condusă de Vlad Plahotniuc va continua acţiunile legale până va fi îndeplinită dorinţa cetăţenilor ca preşedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, să demisioneze din funcţie.

„Aşadar, îi solicităm lui Igor Dodon să nu se mai agaţe cu disperare de putere, să demisioneze şi să meargă la judecata poporului, în cadrul alegerilor prezidenţiale anticipate”, au conchis democrații.

Articole asemănătoare

Back to top button