fbpx

Vlad Filat s-a căsătorit în secret cu avocata sa? Blogger: „În sfârșit o fotografie în care apare cu soția”

Avocata Cristina Bancu ar fi noua soție a lui Vlad Filat. Cel puțin așa susține bloggerul Eugen Luchianiuc, care a făcut declarația pe pagina sa de Facebook, după ce anterior a scris despre asta pe blogul său. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În sfârșit o fotografie în care apare Vlad Filat și soția acestuia”, a scris bloggerul după prima conferință de presă pe care a susținut-o ex-premierul alături de echipa sa de avocați.

În cadrul aceleiași conferințe, ex-președintele PLDM a fost întrebat dacă e sau nu adevărat faptul că s-ar fi căsătorit în secret. Filat nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul, însă le-a spus jurnaliștilor că atunci când va decide să se căsătorească aceștia vor fi primii care vor afla.

Precizăm că, în mai 2018, Eugen Luchianiuc scria pe blogul său personal că Cristina Bancu este „noua mirească” a lui Vlad Filat. Ea făcea parte din echipa Biroului de avocatură „Popa și Asociații” și a reprezentat interesele ex-premierului la ședințele de judecată.

Vlad Filat a fost căsătorit, anterior, cu prezentatoarea TV Angela Gonța. Cei doi și-au oficializat relația la sfârșitul anului 2013. Au în comun o fetiță. La 28 iunie 2016, politicianul a anunțat pe pagina sa de Facebook, aflându-se în detenție, că el și jurnalista au decis să divorțeze.

Fostul premier a mai avut un mariaj de aproape 20 de ani cu Sanda Filat, de care a divorțat în 2012, cei doi având împreună o fată și un băiat.

Articole asemănătoare

Back to top button