fbpx

Vine vaccinul! România aprobă expedierea primelor doze Republicii Moldova: Vor fi suficiente pentru a imuniza tot personalul medical

Executivul de la București a aprobat normele legale prin careeste posibilă expedierea, în Republica Moldova, a primei tranșe de vaccinuri într-un număr de 20.000 de doze. Anunțul a fost făcut de Maia Sandu. Potrivit președintei, aceste doze sunt suficiente pentru imunizarea întregului personal medical din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acum câteva clipe Guvernul României a anunțat aprobarea Ordonanței de urgență prin care a fost reglementat ajutorul ce va fi oferit imediat pentru Republica Moldova. Acest ajutor imediat constă din 20 de mii de doze de vaccin, ceea ce constituie prima tranșă din cele 200 000 de doze de vaccin promise de România”, a scris șefa statului pe Facebook.

„Suntem recunoscători Președintelui României, Klaus Iohannis, Prim-ministrului României, Florin Cîțu, și poporului român pentru donația de vaccin și solidaritatea imensă de care dau dovadă”, a adăugat ea.

Vezi și: De ce întârzie vaccinul din România? Explicațiile Maiei Sandu și a ministrului român de Externe: Problema nu e la București sau Chișinău

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button