fbpx

video | Vremea și-a arătat din nou colții. La nordul țării, vântul și ploaia au rupt crengile copacilor, dându-le bătăi de cap șoferilor

În timp ce locuitorii de la centrul și sudul țării cu greu au rezistat ieri temperaturilor caniculare, cei la nord au avut de înfruntat averse puternice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un șofer a surprins plaoaia care a rupt mai multe crengi ale copacilor, creând zeci de obstacole pe trasee. Imaginile video au fost filmate în raionul Dondușeni și, ulterior, împărtășite pe rețelele de socializare.

Amintim că, ieri, meteorologii au emis Cod galben de caniculă, valabil până mâine. Vremea se mai răcorește începând de miercuri, când în toate regiunile țării sunt așteptate ploi cu descărcări electrice.

Meteorologii avertizează despre riscurile fenomenului de caniculă și îndeamnă populația să evite expunerea prelungită la soare între ora 11 și 18, să poarte pălării, hainele lejere, dechise la culoare și confecționate din țesături naturale, să evite consumul excesiv de cafea sau alcool, să reducă intensitatea activităților fizice și, bineînțeles, să consume cât mai multe lichide.

Articole asemănătoare

Back to top button