fbpx

video | Voiau să vândă automobilul, dar au rămas fără bani pe contul de card. Cazul unui cuplu din Chișinău

Un cuplu din capitală s-a pomenit fără bani pe conturile bancare după ce a plasat un anunț despre vânzarea automobilului. Mijloacele financiare ar fi fost sustrase de un tânăr care le-ar fi cerut soților numărul cardurilor, dar și codurile parvenit prin SMS.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe 11 iunie, iar prejudiciile cauzate se estimează la 12.490 de lei. Potrivit Poliției, bănuitul a contactat victima prin intermediul aplicației Viber și, sub pretextul că ar intenționa să transfere un avans de 100 de euro, ar fi solicitat informațiile confidențiale. Ulterior, individul ar fi efectuat mai multe extrageri ale mijloacelor financiare de la bancomat.

În cadrul acțiunilor de investigație întreprinse, suspectul de 20 de ani a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat. Individul și-a recunoscut fapta, iar oamenii legii precizează că el nu este la prima abatere, fiind anterior judecat. Dacă vina îi va fi demonstrată și de această dată, tânărul riscă până la șase ani de pușcărie sau amendă maximă de 67.500 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button