fbpx

video | Voi – eroi, fiți tari! Invitații edițiilor 9tăț’ au transmis mesaje de mulțumire moldovenilor care luptă împotriva coronavirusului

Moldova, ca și celelalte țări, este într-o perioadă grea – dificilă mai ales pentru cei care luptă cu pandemia de coronavirus, boala care ne afectează de câteva luni. Dacă unii oameni sunt îndemnați să #SteaAcasă, alții sunt nevoiți să fie mereu la muncă, pentru a ne susține și ajuta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Personalul medical, pompierii, vânzătorii, farmaciștii, curierii, jurnaliștii, polițiștii, operatorii Serviciului 112, șoferii transportului public – ei sunt cei care continuă să muncească în pofida faptului că ar putea să se infecteze cu virusul COVID-19.

Din acest motiv, dar și pentru ca să evităm răspândirea virusului, ZUGO a decis să suspende emisiunea 9tăț’. Totuși, săptămâna aceasta, în schimbul formatului cu care deja v-ați obișnuit, am creat o ediție specială.

În materialul de mai jos, mai mulți invitați pe care i-am avut până acum au transmis mesaje de mulțumire celor care acum sunt eroii noștri.

 

Dragi cititori, ZUGO vă îndeamnă să #StațiAcasă, să aveți de grijă de voi și de cei din jurul vostru! Redacția portalului nostru de știri le mulțumește tuturor celor care au grijă de sănătatea noastră, celor care luptă pentru ca noi să fim bine! Fiți puternici! 🙂

Articole asemănătoare

Back to top button