fbpx

video | Vocea sa măreață i-a cucerit pe jurați. Anna Odobescu a intrat în finala Concursului Internațional Cerbul de Aur 2019

Curajul de care a dat dovadă pe scenă și timbrul puternic al vocii sale a cucerit publicul și jurații – e vorba de moldoveanca Anna Odobescu, care a reușit să intre în marea finală a Concursul Internațional de Interpretare Cerbul de Aur 2019.
 
Conaționala noastră s-a prezentat cu prima melodie românească – „Un actor grăbit”, care aparține regretatei și celebrei artiste Laura Stoica. Așadar, se pare că alegerea muzicală și vocea puternică a moldovencei noastre i-a convins pe jurații: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo şi Erminio Sinni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În finală, Anna va lupta cu: Alfie Arcuri (Australia), Cynthia Verazie (Cipru), ELIZA G (Italia), Florin Răduță
(România), Monika Marija (Lituania), Ralfs Eilands (Letonia), Renate Grad (România), Sara de Blue (Austria), Syuzanna Melqonyan (Armenia), Tamara (Georgia), Veronica Liberati (Italia).

Cerbul de Aur 2019 are loc între 22 şi 25 august, pe scena din Piaţa Sfatului, iar Gala de premiere va avea loc sâmbătă, pe 24 august.

Articole asemănătoare

Back to top button