fbpx

video | Vladimir Voronin îl laudă pe Andrei Năstase: „Iaca, bravo! Omul face treabă deodată”

Vladimir Voronin laudă inițiativa lui Andrei Năstase de modificare a Constituției. Declarația neașteptată a fost făcut de ex-președintele Republicii Moldova în studioul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anterior, Voronin se poziționa împotriva alegerilor prezidențiale, declarând că le consideră neconstituționale. Nu era, însă, clar, dacă susține sau nu pe cineva dintre candidați.

Așadar, aseară acesta a remarcat intenția liderului Platformei DA, precizând că doar de la el „a auzit ceva bun”.

„Până astăzi eu numai de la Năstase am auzit ceva bun legat de modificarea Constituției, dacă el o să fie ales președinte. Și el a spus că statul este obligat să asigure fiecărui cetățean un venit nu mai mic decât minimul de existență. Iaca, bravo! Omul face treabă deodată. Asta am vrut să subliniez”., a declarat Voronin

Fostul președinte, în stilul său caracteristic, a reiterat că această campanie electorală „este plină de minciuni”, menționând că mulți dintre candidați nu ar avea ce să caute la Președinție.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button