fbpx

video | Valeria Lungu, favorita „Bravo, ai stil” la gala de aseară. Moldoveanca a luat primul loc pentru moment, ținută și voturi

Valeria Lungu cucerește din ce în ce mai mult inimile juraților de la „Bravo, ai stil!”. În gala de aseară, care a avut drept tematică „Hello, Spring” (Salut, primăvară), concurenta moldoveancă a reușit să capteze atenția juraților cu o evoluție pe măsură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a pregătit un moment inedit, care „a tăiat respirația” juraților, ajutată fiind de Clubul Terra Kid, format din campioni mondiali la karate.

„Valeria, „ai spart” cu cel mai bun moment și cea mai bună ținută din seara aceasta”, a declarat jurata Raluca Bădulescu, fiind susținută și de Cătălin Botezatu.

Datorită ținutei create din tul în culori vii și o umbrelă decorată cu florile ce vestesc primăvara, Valeria a obținut note maxime de la toți jurații.

„Practic, în momentul creat, ai fost calmul din mijlocul furtunii. Ai pășit cu nonșalanță, calmitate, iar rochia mi se pare din poveste. Mi-a plăcut foarte mult”, a adăugat invitata de la masa juraților, Alina Eremia.

În urma galei de aseară, fanii se pare că au rămas la fel de impresionați de moment, dat fiind faptul că moldoveanca a primit cele mai multe voturi, clasându-se, astfel, pe primul loc.

„Eu ador primăvara, pentru că este anotimpul care mi-a dat viață și mi-a dat toate frumusețile acestei lumi, deci nu puteam să nu fiu pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte. Campionii mondiali au făcut ca momentul meu sa fie unul divin. Mulțumesc mult! Am lucrat foarte mult la acest moment și la această ținută”, a mărturisit Valeria Lungu pe pagina sa de Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button