fbpx

video | Unul, numit frustrat, iar altul – înjurat: Usatîi și Cavcaliuc au fost puși pe ceartă în direct, la TV

Scântei în direct, la televizor. Este vorba despre Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care l-a înjurat pe președintele Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în timpul emisiunii Politica de la TV8. Totul a pornit după ce Usatîi l-a acuzat pe Cavcaliuc de mai multe acțiuni, iar cel din urmă a fost contactat pentru a i se oferi dreptul la replică. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Renato Usatîi este un frustrat, iar eu nu nu stau în spatele acestui scandal”, a reușit să spună Cavcaliuc până Usatîi a început să-l înjure.

La scurt timp, legătura telefonică cu liderul PACE a fost întreruptă.

Video: TV8/AGORA

În cele din urmă, legătura telefonică a fost întreruptă.

Ulterior, Gheorghe Cavcaliuc a inițiat o transmisiune LIVE pe pagina sa de Facebook și a respins, repetat, accuzațiile lui Renato Usatîi, care se refereau la o pretinsă schemă de denigrare, ce ar implica companiile lui Veaceslav Platon, dar și soția procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

„Resping categoric toate acuzațiile făcute de „balabolul” de nord al Republicii Moldova. Această persoană frustrată consideră că face aceste declarații împotriva mea, încercând să-mi murdărească bunul nume, onoarea mea. Nu îi stă bine că noi suntem forță credibilă. Tu (n.r – Renato Usatîi) ai făcut partid politic pe bani murdari” a replicat Gheorghe Cavcaliuc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button