fbpx

video | Un tânăr, prins beat în magazinul pe care ar fi intenționat să îl prădeze

Un tânăr de 28 de ani s-ar fi dus să prădeze un magazin, însă, beat fiind, acesta a adormit la fața locului. La scurt timp, acesta a fost găsit de polițiștii chemați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-a produs în dimineața de 15 februarie, în jurul orei 4:00, într-o alimentară din orașul Dubăsari. Tânărul ar fi spart geamul magazinului și imediat s-a declanșat alarma.

În câteva minute, la fața locului au venit agenții de pază și oamenii legii din regiune, care l-au găsit pe individ dormind în cabinetul contabilului. Individul era atât de beat, încât nici nu se putea ține pe picioare.

Tânărul a fost dus la IP Dubăsari unde, după ce și-a venit în fire, ar fi încercat să restabilească în memorie cronologia evenimentelor.

El și-a putut aminti doar că în ajun fusese la niște prieteni unde consumase alcool. Cum a ajuns până la magazin și de ce l-a spart, tânărul așa și nu și-a mai amintit. Pentru fapta comisă, individul riscă până la cinci ani de închisoare.


Citește și: video | L-a prins somnul la furat. Un hoț ar fi dat buzna într-un magazin din Bălți și a adormit la locul faptei

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button