fbpx

video | Un motociclist și șoferul unui Bentley s-au dat în spectacol în fața polițiștilor: „Fac live ca să fii vedetă”

Iei, 12 mai, în jurul orei 15:30, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au stopat o motocicletă Suzuki pe o stradă din centrul capitalei. Conducătorul ar fi încălcat regulile de circulație și ar fi avut plasat necorespunzător numărul de înmatriculare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul care se afla la ghidon ar fi prezentat un comportament agresiv și antisocial. Invocând diverse motive, acesta ar fi refuzat să prezinte actele. El a fost preîntâmpinat că dacă nu prezintă documentele va fi escortat la Inspectorat pentru identificare, dar ar fi opus rezistență și ar fi ultragiat unul dintre angajații INSP. Așadar, oamenii legii au fost nevoiți să îl rețină.

La scurt timp, pentru a împiedica acțiunile angajaților Poliției, ar fi intervenit și prietenul său, care conducea un automobil de model Bentley. În timpul reținerii, unul dintre angajați a suferit traume, iar celuilalt polițist i-a fost deteriorată uniforma de serviciu.

Deoarece ambii șoferi aveau un comportament dubios, aceștia au fost conduși la Dispensarul Republican de Narcologie, iar investigațiile au arătat că ei se aflau sub influența drogurilor. Ulterior, s-a stabilit că motociclistul ar fi comis aceeași încălcare, însă în timp ce polițiștii întocmeau procesul verbal, el ar fi plecat de la fața locului, lăsând actele polițiștilor, iar motocicleta în stradă.

Pentru documentarea cazului, ambii bărbați au fost reținuți și conduși la Inspectoratul de Poliție Centru. Aceștia riscă până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport, amendă maximă de 67.500 de lei sau doi ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button