fbpx

video | Un grup de moldoveni ar fi furat bunuri în valoare de 600.000 de euro în Finlanda. Unul dintre ei este bănuit și de răpire de persoane

O grupare criminală din care ar fi făcut parte și cinci moldoveni a fost anihilată de polițiștii și procurorii din țara noastră, în comun cu poliția finlandeză și Europol. Bănuiții ar fi furat bunuri în valoare de 600.000 de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma operațiunii, bărbații cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani au fost declarați drept bănuiți și sunt cercetați în stare de libertate. Totodată, Poliția informează că pe numele unuia dintre ei a fost emis mandat de arest în Italia, acesta fiind suspectat acolo de furturi și răpire de persoane.

În cele 13 percheziții efectuate la domiciliile lor au fost depistate obiecte de preț, bijuterii, arme, muniții, precum și suporturi tehnice și electronice care au fost utilizate la comiterea infracțiunilor. În același timp, oamenii legii au stabilit că în cadrul grupului există și alți membri activi, care își desfășoară activitatea în alte țări ale Uniunii Europene. Ei urmează să fie identificați și referiți justiției.

Articole asemănătoare

Back to top button