fbpx

video | Un bărbat în stare de ebrietate ar fi fost bătut cu bâta de paznicii de la Spitalul Sfânta Treime. Reacția instituției

Un bărbat aflat în stare de ebrietate ar fi fost bătut cu bâta de câțiva paznici de la Spitalul Sfânta Treime din sectorul Rîșcani al capitalei. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scenele de violență au fost surprinse de un chișinăuian, care spune că victima nu putea să iasă singur din ambulanță, așa că medicii au solicitat intervenția paznicilor. Din imagini se observă cum doi dintre cei patru bărbați i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Potrivit Serviciului de presă al Spitalului Sfânta Treime, în fișa de însoțire completată de către echipă de medici de pe ambulanță sunt înregistrate date despre comportamentul neadecvat și agresiv al bărbatului aflat într-o stare de ebrietate avansată. În cadrul Unității Primiri Urgente, pacientul a continuat să fie agresiv, iar după încercarea de a lovi medicul care a venit să-l consulte, a fost chemat agentul de pază al serviciului specializat cu care spitalul are relații contractuale.

La fața locului a venit și serviciului operativ din cadrul serviciului de pază. Între timp, pacientul a fost consultat de către medicul toxicolog cu estimarea necesității internării acestuia în altă instituție medicală. Pacientul, însoțit de membrii echipei de urgență și serviciul operativ al serviciului de pază, a părăsit instituția. 

În comunicatul emis presei se mai punctează că în imaginile video nu este prezent niciun angajat al spitalului și că șefii spitalului au solicitat explicațiile de rigoare de la compania de pază. Concomitent, a fost sesizată poliția pentru întreprinderea măsurilor ce se impun conform competențelor.

Articole asemănătoare

Back to top button