fbpx

video | Trei bărbați, reținuți pentru proxenetism: Convingeau tinerele să presteze servicii sexuale online  

Trei persoane cu vârste de 26, 28 şi 29  de ani, originare din Chişinău și Tiraspol, sunt cercetate penal pentru proxenetism. Membrii grupării infracționale recrutau tinere și le convingeau să presteze servicii sexuale contra plată, în regim online.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Afaceriştii” au închiriat un apartament în Chişinău, amenajat cu camere web şi tehnică computerizată, unde tinerele prestau servicii sexuale virtuale. Cu potențialele modele, suspecţii făceau cunoștință prin rețelele de socializare, iar, ulterior, acestea erau convinse să practice video-chat în studioul improvizat.

Pentru serviciile oferite, suspecții le-ar fi promis fetelor 50% din venitul total, restul banilor împărțindu-i între ei.

Pe numele a doi dintre membrii grupării infracționale au fost eliberate mandate de arest pe un termen de 30 de zile, iar în privința celui de-al treilea urmează a fi desfășurate acțiuni pentru a fi reţinut.

Totodată, poliția a identificat trei tinere cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani, care activau în calitate de model de video-chat de circa două luni. 

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 4 la 7 ani de detenție.

Articole asemănătoare

Back to top button