fbpx

video | Transportatorii, protest în fața INSP: Au acuzat polițiștii de „abuz și acțiuni ilegale”

Astăzi, 21 martie, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto au desfășurat o întrunire în capitală. Transportatorii acuză angajații INSP de comiterea unor abuzuri și fărădelegi, inclusiv infracțiuni, împotriva transportatorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Motivul protestului este comiterea de către angajații INSP a multiplelor abuzuri și fărădelegi, multe din care cu caracter penal, îndreptate împotriva transportatorilor în calitate de răfuială”, a menționat președintele Asociației Patronale a Transportatorilor Auto, Oleg Alexa.

Mai exact, ei acuză forțele de ordine de abuz și răfuială în raport cu cei care au transportat oameni la recentele proteste de la Chișinău.

„Vor fi depuse plângeri la Procuratură pe numele polițiștilor care au comis abuzuri. Intuim cum vor fi examinate aceste cerere. Li se spunea clar. Alege. Ori te întorci, dar dacă continui drumul numerele vor fi scoase, iar unitatea de transport reținută”, a mai declarat Alexa.

Menționăm că simpantizanţi, aleşi locali, dar şi deputați ai Partidului Șor, au organizat în ultima perioadă, mai multe proteste. Aceştia au blocat mai multe trasee naţionale din diferite regiuni ale Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button