fbpx

video | Partidul Șor a ieșit din nou la protest, blocând circulația în zona Aeroportului și pe mai multe trasee naționale

Simpantizanţi, aleşi locali, dar şi deputați ai Partidului ȘOR, au organizat miercuri, 15 martie, un nou protest. Aceştia au blocat mai multe trasee naţionale din diferite regiuni ale Republicii Moldova, inclusiv în zona Aeroportului Internaţional Chişinău. Manifestanții sunt nemulțumiți de refuzul premierului Dorin Recean de a discuta direct cu autorii rezoluției în care se cere achitarea integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Noi avem pregătită și soluția legală, pe care vrem să o propunem prim-ministrului, care, însă, a tratat marţi, 14 martie, cu indiferență sutele de mii de oameni care așteaptă de la guvernare achitarea integrală a facturilor pentru gaz, energie termică și electrică. Cerem aprobarea inițiativelor legislative care vor face posibilă realizarea așteptărilor celor peste 713 mii de cetățeni, care au semnat inițiativa Mișcării Pentru Popor”, se menționează în comunicat.

Articole asemănătoare

Back to top button