fbpx

video | „Toți sunt speriați. Așa falsificări nu au fost niciodată”. Vladimir Voronin vorbește despre rezultatele alegerilor parlamentare din acest an

Fostul președinte al țării, Vladimir Voronin, consideră că rezultatele alegerilor parlamentare din acest an au fost falsificate. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a patra”, difuzată în seara de 11 aprilie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Voronin a făcut referire la mai multe date oficiale, care, potrivit lui, se contrazic reciproc. În același timp, fostul șef al statului a mai vorbit despre coruperea alegătorilor și a menționat că buletinele au fost tipărite la trei tipografii, fapt care îi trezește suspiciuni.

„Au falsificat tot ce s-a putut de falsificat. Difrența dintre cifrele de la Departamentul Tehnologiilor Informaționale și de la Agenția Statistică e de 340.000 de cetățeni. Pentru ce s-a făcut asta? Trei tipografii au tipărit buletinele de vot. De ce nu una ca întotdeauna?”, a spus Vladimir Voronin.

Totodată, politicianul a menționat în cadrul interviului că, deși nu poate discuta cu parlamentarii și nu își mai poate spune cuvântul în Legislativ, nimic nu îl împiedică să analizeze activitatea deputaților.

Vedeți mai jos interviul integral.

Articole asemănătoare

Back to top button