fbpx

video | Sturza și Gaburici au ajutat cu un Humvee al Armatei mai mulți șoferi să iasă din nămeți

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, împreună cu ministrul Apărării, Eugen Sturza, au dat o mână de ajutor mai multor șoferi care a ajuns cu autoturismele în șanț din cauză zăpezii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această după-amiază, cei doi oficiali au pornit să inspecteze situația de pe traseele naționale. Demnitarii au mers cu una din mașinile Armatei. Despre aceasta miniștrii au anunțat pe paginile lor de Facebook.

„Pe lângă respectul în trafic, trebuie sa ne și ajutam reciproc. Abia am ieșit din Chișinău și am reușit să găsim două mașini blocate, dar cu un mic efort, șoferii și-au putut continua liniștit drumul”, a povestit ministrul Apărării, Eugen Sturza.


„Verificăm modul în care se curață drumurile din țară. Mulțumesc armatei pentru că ni s-a alăturat!”
, a scris Chiril Gaburici.

În urma ninsorilor abundente din ultimele două zile, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat, astăzi, în regim de urgență Celula de Criză. În cadrul acesteia s-a decis că, în caz de necessitate, Armata Națională va interveni pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor.

Potrivit autorităților, peste 500 de militari şi unităţi de tehnică cu capacitate de trecere sporită sunt gata să vină în ajutorul autorităților publice locale. Totodată, în unităţile din garnizoanele militare au fost create echipe mobile, care pot fi implicate la necesitate la deblocarea şi deszăpezirea localităţilor şi drumurilor naţionale.

Articole asemănătoare

Back to top button