fbpx

video | Socialiștii și comuniștii au venit cu pancarte la ședința Parlamentului

La ședința Parlamentului de joi, 30 marte, deputații BCS au venit cu mai multe pancarte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Socialiștii le cer foștilor lor colegi, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, să-și depună mandatele de deputat.

„Trădătoare Lozovan, predă mandatul popular”, este îndemnul socialiștilor către Lozovan care a anunțat pe 25 martie curent că părăsește fracțiunea parlamentară și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM).

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a anunțat astăzi în Parlament că PSRM inițiază procedura legislativă de modificare a Constituției Republicii Moldova prin introducerea unei prevederi ce ar interzice traseismul politic în Parlamentul Republicii Moldova.

Traseismul politic a fost condamnat și de fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). În timp ce președintele Parlamentului, Igor Grosu, declară că fracțiunea va examina propunerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, deputatul Dan Perciun își îndeamnă colegii să se adreseze, inclusiv, Procuraturii.

La fel, într-o secvență video se observă cum deputatul Gaik Vartanean stă cu ochii în telefonul mobil. De el se apropie foștii săi colegi, socialiștii Grigore Novac și Vladimir Odnostalco și îi aruncă de sus mai multe monede, iar alți deputați se amuză de situație.

Amintim că deputatul Gaik Vartanean a părăsit fracțiunea BCS din Parlament și s-a alăturat partidului MAN al primarului de Chișinău, Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button