fbpx

video | Și-a acoperit ochii și s-a ascuns după scaun. Reacția Irinei Rimes după ce a aflat că profesoara sa a urcat pe scena de la Vocea României

Viola Julea, profesoara Irinei Rimes de la Conservatorul din Chișinău a venit la Vocea României. Chiar dacă nu a întors nici un scaun, moldoveanca a fost lăudată pentru curajul de a urca pe scena concursului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior, Irina a povestit că i s-a părut cunoscută vocea, dar nu înțelege de ce nu s-a întors. Totuși, atunci când și-a văzut pe scenă profesoara, basarabeanca și-a acoperit fața și a încercat să se ascundă după scaun, iar mai apoi le-a povestit colegilor din platou de unde o cunoaște.

„E una dintre profesoarele mele de la Conservator, care mi-a dat note la examene, cu care ne-am întâlnit pe holurile facultății. O respectam și în continuare o respect foarte mult și mă simt foarte ciudat. Aș fi vrut să mă întorc, dar m-a ținut ceva. Sunt pierdută și nu știu ce să mai zic”, a spus Rimes.

Întrebată de Horia Brenciu dacă primea note mari, Irina nu a dat un răspuns clar, dar profesoara a declarat că nu doar ea, dar și alții au apreciat-o pe viitoarea vedetă pe vremea studenției. Cele două s-au îmbrățișat pe scena de la Vocea României, iar Tudor Chirilă i-a spus concurentei că o admiră pentru curaj și indiferent de faptul că are deja o carieră formată, a decis să cucerească publicul concursului.

Articole asemănătoare

Back to top button