fbpx

video | Sergiu Sîrbu crede că ar putea fi reținut la următoarea ședință a Parlamentului: „Am vreo două dosare penale”. Ce spune Stoianoglo?

Deputatul PDM Sergiu Sîrbu spune că ar putea fi reținut de organele de drept la următoarea ședință a Parlamentului. Acesta menționează că „are vreo două dosare penale”, iar săptămâna viitoare va merge la Procuratură pentru a oferi explicații. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Poate chiar vor dori să mă aresteze la prima ședință a Parlamentului. Nu exclud nimic, cu regret”, a declarat Sîrbu în cadrul emisiunii „Butonul Roșu” de la postul Moldova 1.

Întrebat după ședința de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor dacă informația privind eventuala reținere a deputatului democrat este adevărată, procurorul general a infirmat acest lucru. Alexandr Stoianoglo a confirmat doar faptul că Sergiu Sîrbu este vizat într-un dosar penal, însă spune că nu este planificată reținerea lui.

„În privința lui a fost pornit un dosar penal de către procurorul general interimar Robu, acum trei luni. Despre acesta am aflat recent. Nu știu de ce este bănuit. Dosarul respectiv a fost în gestiunea Procuraturii Anticorupție și eu principial nu mă amestec. Reținerea și alte acțiuni în privința deputaților se fac doar după adresarea procurorului general în Parlament și primirea unui acord în acest sens. Noi nu planificăm asta”, a explicat Stoianoglo.

Articole asemănătoare

Back to top button