fbpx

video | „Șefii CNA și procurorul general, dați-vă demisia”. Reacția lui Igor Dodon după hotărârea PDM de a se retrage de la putere

Astăzi, reprezentanții PDM s-au întrunit în ședința Consiliului Național Politic pentru a discuta despre criza politică din țară, în urma căreia au hotărât să cedeze puterea unui nou Guvern. După hotărârea democraților, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au făcut o declarație live. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce în cadrul briefingului Partidului Democrat, vicepreședintele Vladimir Cebotari a declarat că PDM se retrage de la Guvernare, iar Pavel Filip, împreună cu întregul cabinet de miniștri va demisiona începând cu ziua de azi, președintele Moldovei, Igor Dodon a felicitat live toți moldovenii, spunând că aceasta este o mică victorie dintr-o luptă mare.

„Gata, Plahotniuc și PD nu mai sunt, nu mai are cine vă șantaja, rog Curtea Constituțională să se adune și să își revizuie hotărârile, altfel, noul Guvern vă numi alți angajați ai CC”, spune Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon îi îndeamnă pe angajații ministerelor, judecătorii Curții Constituționale să se apuce de lucru în favoarea noului Guvern. În același discurs, acesta le-a sugerat șefilor diferitor instituții care se subordonează Legislativului să își dea demisia pentru a simplifica munca noilor deputați.

Articole asemănătoare

Back to top button