fbpx

foto | La ședința Consiliului Național Politic al PD s-a aflat și un invitat? Mașina ambasadorului SUA a fost observată la sediul formațiunii

Astăzi, reprezentanții PDM s-au întrunit în ședința Consiliului Național Politic pentru a discuta despre criza politică din țară și a lua decizii în acest sens. Mai mulți jurnaliști, aflați la fața locului pentru briefingul de presă, au observat că la ședința formațiunii ar fi fost și un invitat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, reporterii au văzut că mașina ambasadorului SUA de la Chișinău, cu numere diplomatice și cu drapelul Statelor Unite, se află lângă sediul democraților, de pe strada Armenească. Automobilul ar fi fost condus rapid în „garajul” clădirii, potrivit tv8.md.

La 15 minute, însă, oficialul a părăsit sediul, iar, conform unimedia.info, serviciul de presă al PD-ului nu a răspuns apelurilor pentru a oferi explicații. De menționat că Derek Hogan a avut astăzi o întrevedere și cu șeful statului, Igor Dodon.

Amintim că, ieri, PDM a transmis printr-un comunicat de presă, unde a anunțat că astăzi va avea loc ședința Consiliului. Un briefing de presă în acest sens formațiunea trebuia să-l susțină la ora 13:00, însă acesta a fost amânat, mai întâi pentru 13:30, iar acum, un reprezentat a anunțat că acesta va avea loc la 17:30.

Foto: unimedia.info

Articole asemănătoare

Back to top button