fbpx

video | „Să ne punem în locul lor. Dacă nu cu halatul – măcar cu imaginația”. Medici extenuați din Moldova, surprinși într-un proiect emoționant

„Nu noi, ei – transformați peste noapte în cei din urmă, depășiți, persectuați și sfidați de o boală care e mult peste cunoștințele pe care le deține planeta” – sunt spusele lui Alex Iordache, fotograful care a realizat recent un proiect de fotografii emoționante, ce surprind medici extenuați din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prinși” într-un colț gri, îmbrăcați în costume, cu urme de măști pe față și priviri obosite, așa apar în imagini eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență.

„Vreau să dedic următoarele patru zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu. Am fotografiat personalul din prima linie timp de patru zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul pentru COVID-19. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican”, a scris fotograful în descrierea videoului.

Video: Alex Iordache via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button