fbpx

video | S-au dus că cumpere bere, dar ar fi deposedat un bărbat de telefon și bani. Doi tineri le povestesc polițiștilor cum s-a întâmplat totul

În noaptea de 12 martie, un bărbat de 33 ani ar fi fost atacat de doi indivizi. Aplicând forța fizică, ei l-ar fi deposedat de telefonul mobil și portmoneul cu acte personale și mijloace bănești, suma totală a prejudiciului fiind de 10.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Onisifor Ghibu cu Alba-Iulia, din sectorul Buiucani al capitalei. La fața locului a intervenit un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, iar victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În urma măsurilor speciale de investigație demarate de către ofițeri, bănuiții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 și respectiv 26 de ani, originari din capitală. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și au recunoscut fapta.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați. Unul dintre ei se afla în căutare și avea sentință de condamnare pentru patru ani, care a fost pusă imediat în aplicare. Celălalt bănuit a fost reținut pentru 72 de ore și riscă cel mult șapte ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button