fbpx

update, video | Explozie puternică la Madrid: Cel puțin două persoane au murit, iar mii de oameni au fost evacuați

O explozie puternică a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:00, în Madrid, capitala Spaniei. Potrivit informațiilor preliminare, deflagrația a provocat distrugeri mari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 17:40) Cel puțin două persoane au murit, iar numeroase altele au fost rănite în urma unei explozii care a provocat daune structurale asupra unei clădiri din centrul Madridului.

Mii de persoane au fost evacuate, iar pompierii au stins incendiul urmat de explozie.

Explozia ar fi avut loc într-un azil de bătrâni din centrul capitalei spaniole. Oamenii sunt evacuați din zonă, iar salvatorii declară preliminar că există victime, însă deocamdată nu se cunoaște numărul acestora. Încă nu se cunoaște sursa sau cauza exploziei, însă se presupune o scurgere de gaz.

Un jurnalist local a declarat că o explozie „teribilă” s-a produs loc în Calle Toledo, o stradă dintr-o zonă centrală a capitalei spaniole. Nouă echipaje de pompieri au fost trimise în zonă, potrivit site-ului de știri locale El Pais.

Se spune că o școală locală a fost grav avariată de explozie, iar fumul văzut în videoclipurile filmate pe stradă ar fi venit dintr-o casă de bătrâni de lângă clădirea unde a avut loc explozia.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button